Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

ASSMANN WSW Components

ASSMANN WSW Components
ASSMANN WSW Components - A csatlakozók, egyedi megoldások és az ügyfél által tervezett kábelösszekötők gyártására, beszerzésére és forgalmazására szakosodott partner.
Cégfejlesztés 1969 óta
Ma - 1969-ben alapították - az ASSMANN WSW Components az elektromechanikus alkatrészek, hőkezelő termékek és számítógépes hálózati tartozékok világszerte működő szakemberei közé bővült.
Ügyfélszolgálatunk
Az ASSMANN WSW Components az elektronikai ipar és a szakkereskedelem logisztikai szolgáltatásainak egyik legfontosabb vállalata. Az ASSMANN szakmaisága kiterjed az illetékes fejlesztésre és gyártásra is. Ez magában foglalja saját globális hálózatát a beszerzéshez és a kereskedelemhez, és alapja logisztikai menedzsmentje a nagy teljesítménynek.
Folyamatos minőségellenőrzés
Minden termékünk megfelel az ASSMANN minőségi tesztnek. Az ASSMANN WSW Components tanúsítvánnyal rendelkezik a DIN EN ISO 9001: 2000 szabvány szerint. Az ASSMANN WSW Components 2003-ban a DIN EN ISO 14001 szerint környezetvédelmi vezetési rendszert vezetett be. Csak tanúsított vállalkozókkal foglalkozunk.

Termékkategória

RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Tools
Test and Measurement
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Optoelectronics
Optical Inspection Equipment
Networking Solutions
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Computers, Office - Components, Accessories
Cables, Wires - Management
Cables, Wires
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
Battery Products
‹‹123456789101112131415››