Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Allegro MicroSystems, LLC.

Allegro MicroSystems, LLC.
Allegro MicroSystems, LLC. - Allegro MicroSystems, LLC. vezető szerepet tölt be a nagy teljesítményű és Hall-effekt érzékelő integrált áramkörök fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában. Az Allegro innovatív megoldásai nagy horderejű alkalmazásokat szolgálnak fel az autóiparban, különös tekintettel az irodai automatizálásra, az ipari és a fogyasztói / kommunikációs megoldásokra. Az Allegro székhelye a Worcester, Massachusetts (USA) székhelyű, világszerte kialakított formatervezéssel, alkalmazásokkal és értékesítési támogató központokkal.
Az Allegro kulcsfontosságú kapcsolatokat tart fenn a főbb alvállalkozókkal, hogy kielégítse a felfelé irányuló kereslet ingadozását. Az értékesítés világszerte az egész Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Japánban és az ázsiai-csendes-óceáni térségben világszerte kiegyensúlyozott, elsősorban az OEM-knek értékesített termékeken keresztül, világméretű értékesítési csatornán keresztül, amely közvetlen értékesítési erővel, gyártói képviselőkkel és forgalmazókkal rendelkezik. Az Allegro a TS16949 és az ISO14001 bejegyzett, és világszerte elismert minőségi díjakat szerzett a világ vezető gyártói közül.
A Digi Key és az Allegro együttesen kezelik a készletet, hogy a termékek készleten álljanak és az ügyfelek rendelkezésére álljanak. Az Allegro széles körű integrált áramkör-megoldásokat kínál a motorszabályozásra, szabályozásra és mágneses térérzékelő alkalmazásokra összpontosítva. Az Allegro tervei lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy olyan megoldásokat fejlesszenek ki, amelyek csökkentik a mechanikai kopást és nagyobb pontosságot nyújtanak. Az Allegro által kifejlesztett egyedi csomagoló technológiák egyedi megoldásokat kínálnak, amelyek egyetlen megoldásban tartalmazzák a szilíciumot, a mágneseket és a nagy áramvezetőket.

Termékkategória

Integrated Circuits (ICs)
Sensors, Transducers
RF/IF and RFID
Development Boards, Kits, Programmers
‹‹123456789101112131415››