Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Amphenol Connex (Amphenol RF)

Amphenol Connex (Amphenol RF)
Amphenol Connex (Amphenol RF) - Az Amphenol RF egyike a világ legnagyobb RF összekapcsolási megoldásainak, több mint fél évszázados tapasztalattal. Az RF összekapcsolt termékek teljes körét az autóipar, a szélessávú, a vezeték nélküli LAN / RFID, a vezeték nélküli infrastruktúra, a katonai repülőgépipar és a műszerek piacán használják. Termékeink a csatlakozókatól a kábelszerkezetekig passzív RF komponensekig terjednek, mint például a csillapítók és az RF kapcsolók.
Az alkalmazások támogatása az, ahol kezdődik és az Amphenol RF kész támogatni minden igényét. A Danbury, a CT és a testvérosztályaink világszerte működő RF-divíziója közötti együttműködésen alapuló 24 órás technikai fejlesztési környezetet működtetünk.
Értékesítési képviselőink ügyfeleink számára minden fél könnyű és gyors hozzáférést biztosít a fejlesztéstechnikai személyzethez. A legmodernebb tervezési és elemzési eszközök, valamint a tervezési információk valós időben történő átvitelét lehetővé tevő internetes eszközök felhasználásával a munkatársaink képesek a legmagasabb szintű dedikált ügyfélszolgálatot biztosítani.
A Danbury-ben, Connecticutban, az USA-ban székelő Amphenol RF globális értékesítési, marketing és gyártási tevékenységet folytat Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában. Elsődleges gyártási helyszínek található Shenzhen, Kína; Tainan, Tajvan; Nogales, Mexikó; és Danbury, CT, USA. Kapcsolódó termékmárkák közé tartoznak: Amphenol, Amphenol Advanced Sensors (korábban GE Sensing), Amphenol Aerospace Operations, Amphenol Commercial Products, Amphenol FCI, Amphenol Industrial, Amphenol Pcd, Amphenol Sine Systems, Amphenol SV Mikrohullámú.

Termékkategória

RF/IF and RFID
Relays
Connectors, Interconnects
Tools
Kits
Hardware, Fasteners, Accessories
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››