Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Amphenol Industrial

Amphenol Industrial
Amphenol Industrial - Az Amphenol Industrial Operations, melynek székhelye egy 675 000 négyzetméteres létesítményben található Sidney-ben, NY, teljes körű, nagy megbízhatóságú csatlakozókat és összekapcsolási rendszereket kínál az ipari piacokra, beleértve a bázisállomásokat, a vasúti / tömegközlekedést, a folyamatvezérlést, az autóipari gyártást, a nehézgépeket , és petrolkémiai / energiatermelő.
A termékek közé tartoznak az Amphenol MIL-C-5015 hengeres, MIL-C-26482 miniatűr hengeres és a GT visszapillantó bajonett hengeres csatlakozói horganyzott, száloptikás, téglalap alakú és iparilag gyártott változatai. Több mint 1400 embert foglalkoztat és ISO9001 és MIL-STD-790 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az Amphenol Industrial Operations az Amphenol Corporation, a Wallingford, CT, amely az egyik legnagyobb gyártója az összekapcsolt termékeknek a világon. Kapcsolódó termékmárkák közé tartoznak: Amphenol, Amphenol Advanced Sensors (korábban GE Sensing), Amphenol Aerospace Operations, Amphenol Commercial Products, Amphenol FCI, Amphenol Pcd, Amphenol RF, Amphenol Sine Systems, Amphenol SV Mikrohullámú.

Termékkategória

Connectors, Interconnects
Tools
Kits
Fans, Thermal Management
Cables, Wires - Management
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››