Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Bud Industries, Inc.

Bud Industries, Inc.
Bud Industries, Inc. - A Bud Industries, Inc. az elektronikai és adatfeldolgozó iparágak vezető gyártói. A Bud Industries az innovatív dizájn számára az első, egymásra rakható műanyag elektronika burkolatot, az első teljesen átlátszó NEMA-minősített házat és számos hordozható alumínium készülékházat kínál, amelyek hordozhatóságot biztosítanak olyan alkalmazásokban, ahol korábban nem volt lehetséges.
A Bud-vonal további elemei közé tartoznak a kis kézi dobozoktól a nagy szekrényállványokig terjedő termékek, valamint szabványos elektronikus házak, egyedi elektronikus házak, kiegészítők, zárókupakok, kártyatartók, szekrényállványok, nyitott állványok, szerverszekrények és helymeghatározó szekrények. Ezek a termékek műanyagból vagy fémből állnak, és lehetnek szabványos kivitelek vagy a NEMA követelményeinek megfelelőek. A ház tartozékai közé tartoznak a polcok, a görgők, a kimeneti csíkok és a rajongók. Módosított szabványos és egyedi termékek is rendelkezésre állnak, mint a teljes tervezési támogatás.

Termékkategória

Connectors, Interconnects
Prototyping, Fabrication Products
Line Protection, Distribution, Backups
Hardware, Fasteners, Accessories
Development Boards, Kits, Programmers
Cables, Wires - Management
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
Battery Products
‹‹123456789101112131415››