Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

CNC Tech

CNC Tech
CNC Tech - A CnC Tech büszke arra, hogy megbízható ipari kapcsolatot és összekapcsolási megoldásokat kínál, amikor a kiváló minőségű alkatrészek és a versenyképes árképzés fontos tényezők. A 17 éves tapasztalattal a CnC Tech elkötelezett az egyre változó piac igényeinek kielégítésére.
A CnC Tech termékcsaládja nyers drót, mágneses huzal, tápkábelek, csatlakozók, összekötők, USB kábelek, moduláris kábelek, szabványos kábelek, lapos szalagkábelek és táblaszintű elemek, mint pl. IC foglalatok, IDC, PLCC foglalatok és USB csatlakozók.
A CnC Tech az ügyfelek igényeihez igazodva a gyors átállású egyedi kábellel és az eredeti vagy azzal egyenértékű csatlakozókkal való összeköttetésekkel is foglalkozik. A lapos szalagkábel-összeköttetésekből, a speciális egyedi kábelek mindenféle tápkábelhez, a CnC Tech képességei jól ismertek az iparban.

Termékkategória

Connectors, Interconnects
Tools
Magnetics - Transformer, Inductor Components
Computers, Office - Components, Accessories
Cables, Wires
Cable Assemblies
Battery Products
‹‹123456789101112131415››