Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Copal Electronics

Copal Electronics
Copal Electronics - A 1967-ben alapított Copal Electronics és a Nidec Corporation leányvállalata a távközlési, számítógépes, ipari, orvosi és félvezető berendezések piacának globális szállítója. Az ilyen piacokra tervezett és gyártott termékek közé tartoznak a trimmerek és precíziós potenciométerek, kapcsolók, optikai jeladók és egyenáramú ventilátorok. A Copal új termékfejlesztési tevékenységét kiterjesztette olyan területekre is, mint a szilícium-nyomásérzékelők, sokszög-lézeres szkennerek, egyenáramú turbó ventilátorok és termikus változó csillapítók.
A Copal azon stratégiájának részeként, amelynek egyik piac egyik legfontosabb ipari switch termékcsaládját kínálja a piacon, a Copal Electronics 2007 végére fejezte be a Fujisoku Corporation felvásárlását. Ez a beszerzés hozzáadta a panelre szerelt kapcsolót, a billenőt, a kart, a nyomógombot és kiváltja a Copal által már gyártott fedélzeti szintkapcsoló termékek széles skáláját. Váltás a termékfejlesztés középpontjában a kombinált termékcsoport megfelel a piaci követelményeknek a szabványos és egyedi kapcsolási megoldások.
A Copal Electronics globális ügyfélszolgálati képességeket tart fenn Németország, Kína, Japán, Szingapúr, Korea és az USA területén működő regionális termék- és ügyfélszolgálati irodákon keresztül. Több termék gyártási létesítmény található Japánban, Kínában és Vietnamban.

Termékkategória

Sensors, Transducers
Switches
RF/IF and RFID
Transformers
Test and Measurement
Potentiometers, Variable Resistors
Optoelectronics
Motors, Solenoids, Driver Boards/Modules
Fans, Thermal Management
Development Boards, Kits, Programmers
Crystals, Oscillators, Resonators
‹‹123456789101112131415››