Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Cosel

Cosel
Cosel - A Cosel Co Ltd világszerte világszerte gyártja a polcok kapcsolóáramú tápegységeit és az EMI szűrőket 1969 óta. A Cosel csúcstechnológiát és élvonalbeli technológiát alkalmaz. ITE alkalmazások. Az AC / DC termékek 3W-tól 10KW-ig terjednek a fedélzeti szinten, nyitott keret, DIN sín, moduláris és zárt változatok.

A DC / DC termékek 1,5W-tól 700W-ig terjednek a fedélzeti szinten és a DIN sínre szerelhető konfigurációk. A legtöbb DC / DC átalakító ipari szabványos formai tényezők. Az EMI szűrők a 3A-600A-tól kaphatók, beleértve a fotovoltaikus alkalmazásokra jellemző típusokat. Az EMI szűrők közül sok DIN sínre is fel van szerelve. A Cosel elkötelezett az extrém magas minőség mellett, az iparág legalacsonyabb terepi hibaarányával. A Cosel közvetlen mezőtámogatást és erős mérnöki támogatást nyújt ügyfeleinek.

Termékkategória

Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Filters
‹‹123456789101112131415››