Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

E-Switch

E-Switch
E-Switch - Az E-Switch, Inc. vezető elektromechanikus kapcsoló beszállító, amely a mai napra elérhető legszélesebb kapcsolóvonalat kínálja. A termékajánlatok minden évben új termékbevezetésekkel bővülnek, amelyek a piacokra is kiterjednek; ipari, elektronikai, audiovizuális, orvosi eszközök és felszerelések, fitness és wellness, periféria, fogyasztó, készülék és még sokan mások. Az ügyfelek iránti kereslet több új termék felvételét is késztette, beleértve az új tapintat, pattanáscsökkentést; csúszó, zárt, megvilágított és vandálbiztos nyomógombos kapcsolók; SMT nyomógombos kapcsolók; és a megvilágított billenőkapcsolók. Az E-Switch 1979 óta gyárt innovatív és minőségi kapcsolókat a globális piacon.
Minneapolisban, Minnesota-ban székelő E-Switch helyi képviselőkkel, mérnökökkel és számlavezetőkkel rendelkezik, hogy segítséget és gyors választ adjon a 3D rajzkérésekre és egyéb kérdésekre, valamint egy csúcsminőségű mintaprogrammal, amely lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy megvizsgálják és minősítsék kapcsolók végfelhasználói alkalmazásokhoz.

Termékkategória

Sensors, Transducers
Switches
Circuit Protection
Optoelectronics
Kits
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Cables, Wires - Management
‹‹123456789101112131415››