Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Essentra Components

Essentra Components
Essentra Components - Az Essentra Components az Essentra plc egyik vezető nemzetközi szállítója a speciális műanyag, szálas, habos és csomagolóipari termékeknek, amelyek négy fő működési területet képviselnek: Komponens és védelmi megoldások, Porózus technológiák, Csomagolás és védelem megoldások és szűrőtermékek. Ezeken a divíziókon keresztül az Essentra a nagy volumenű, lényeges összetevők könnyű gyártására és elosztására összpontosít, amelyek a végfelhasználók és a földrajzi területek széles választékát szolgálják.
Mivel a közelmúltban újratervezték, az Essentra Components új identitása elősegíti, hogy egy korábban több márkájú kínálatot egy név alatt össze lehessen vonni a termékkínálat és a speciális képességek széles skálájára. Az Essentra Components világszerte egy erős termékforgalmazóvá vált, amely számos korábbi vállalkozás eszményeinek és termékeinek csúcspontján keresztül valósult meg. Ezek közé tartozik a Moss Plastics, a Szövetség és a Richco.

Termékkategória

Capacitors
Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Tools
Static Control, ESD, Clean Room Products
Prototyping, Fabrication Products
Optoelectronics
Kits
Industrial Controls
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Cables, Wires - Management
Boxes, Enclosures, Racks
‹‹123456789101112131415››