Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Knowles Syfer

Knowles Syfer
Knowles Syfer - A Knowles Syfer (korábban Syfer Technology Limited) az innovatív alkalmazások specifikus nagyfeszültségű, Hi-Q RF MLCC-k és thru-hole / SMT EMI elnyomó szűrők számára híres globális gyártó. Átfogó termékkínálatunk magában foglalja: Az MLCC-k közé tartozik az RF / Microwave / ultra-low ESR, a nagyfeszültség pedig 12 kVDC, 250 VAC minősítések, biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező SMD-k, valamint helyigényes alkatrészek. A szabadalmaztatott StackiCap ™ egy egyedülálló kondenzátor szerelvény, amelyet nagykapacitás és magas feszültség elérésére terveztek.
A Syfer EMI szűrő felépítése SMD táplálással rendelkezik a 3A, a 20A és az X2Y® technológiát alkalmazó SMD C és Pi szűrőkre.
A széles Syfer AEC Q200 minősített család mind a felületi EMI-szűrőket, mind a nagyfeszültségű MLCC-ket a HEV és az EV autóipari piacra összpontosítja.
A világméretű gyártási műveletek közé tartozik egy teljesen új létesítmény Suzhouban, Kínában, amely korszerű berendezésekkel rendelkezik, hogy konzisztens, magas minőségű termékeket biztosítson globális piacaink növekvő igényeinek kielégítésére.

Termékkategória

Capacitors
Optoelectronics
Kits
Filters
Development Boards, Kits, Programmers
‹‹123456789101112131415››