Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

LAPIS Semiconductor

LAPIS Semiconductor
LAPIS Semiconductor - A ROHM 1958-ban jött létre Kiotóban, Japánban. A ROHM félvezetőket, integrált áramköröket és egyéb elektronikai alkatrészeket gyárt és gyárt. Ezek az összetevők otthont adnak a dinamikus és egyre növekvő vezeték nélküli, számítógépes, autóipari és fogyasztói elektronikai piacoknak. A leginnovatívabb berendezések és eszközök közül néhány a ROHM termékeket használja.
A ROHM jelenléte az észak-amerikai piacon tovább bővül a kaliforniai San Diego-i logisztikai központban, San Jose-ban, Kaliforniában, a Michigani QA Center-ben, a guadalajarai Mexikói értékesítési irodában, valamint egy értékesítési hálózattal marketing, értékesítési és mérnöki támogatás az észak- és dél-amerikai ügyfelek számára Kanadából Brazíliába. A közvetlen értékesítési erő mellett a ROHM több értékesítési képviseleti szervezet és az iparág vezető elektronikai forgalmazói együttműködését élvezi.
Több mint negyven éve a ROHM a testreszabás alapvető filozófiájára összpontosított. A vállalat szorosan együttműködött a berendezésgyártókkal a következő generációs berendezések kifejlesztésében, és az ezen erőfeszítések révén szerzett technológiát felhasználva javasolja rendszeres megoldásait ügyfeleinek, és folyamatosan magas hozzáadott értéket biztosít számukra.
A ROHM gyártóberendezéseinek többségét házon belül fejlesztették ki. Ezáltal a ROHM azonnal képes reagálni a változó piaci igényekre. A ROHM termékek mértéke az innovációk és a piaci igényekhez igazodó képesség következménye. Az autóipari, távközlési, számítógépes és fogyasztói OEM-k a ROHM termékek vezető végfelhasználói közé tartoznak.

Termékkategória

Integrated Circuits (ICs)
Sensors, Transducers
Capacitors
Discrete Semiconductor Products
RF/IF and RFID
Resistors
Isolators
Circuit Protection
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Optoelectronics
Optical Inspection Equipment
Kits
Development Boards, Kits, Programmers
‹‹123456789101112131415››