Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Opto Diode Corporation

Opto Diode Corporation
Opto Diode Corporation - Az ITW leányvállalata, az Opto Diode Corporation specializálódott LED-ek, IRLED-ek, LED-tömbök, gallium-alumínium-arzén-diódák, szilikon fotodiódák és optoelektronikai szerelvények gyártására.
Az Opto Diode termékek tipikus alkalmazási területei közé tartozik az orvosi, a tudományos és az ipari fluoreszcencia; fotoelektromos vezérlők; LED-alapú nyomkövető rendszerek műtéthez, automatákhoz és repülőgép világításhoz; szemészet; és irányított rakéta rendszerek.
Az 1981-ben alapított és Newbury Parkban, Kaliforniában található Opto Diode minőségbiztosítási rendszere ISO 9001 szabványnak megfelelő, és számos iparágban, többek között tesztelés és mérés, orvosi, biotechnológiai, katonai / védelmi, repülőgépipari, ipari, kutatás és fejlesztés, stb.
Az Opto Diode amerikai gyártási létesítményében van egy ostya fab, és biztosítja a mennyiségi mennyiségek szállítását versenyképes áron rövid bevezetési idővel.

Termékkategória

Sensors, Transducers
Optoelectronics
‹‹12››