Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Red Lion Controls

Red Lion Controls
Red Lion Controls - A Red Lion Controls gyártó üzemének székhelye York, Pennsylvania állam székhelyén található. A modern 100 ezer négyzetméteres létesítmény rendelkezik a legmodernebb felszíni szereléssel és a chip gyártási kapacitással. A Red Lion mérnöki csapata új terméktervezést nyújt mind a széles körű szabványos vezérlési termékek széles skáláján, mind az egyedi és módosított OEM termékkövetelményeken. A minőségbiztosítási osztály nagyon komolyan veszi felelősségét a minőségi termék szállításáért, és egyszerűen nem veszélyezteti, amikor ügyfeleinknek a legjobb minőségellenőrzési termékekkel állunk rendelkezésére.
A Red Lion Controls jól ismert a négy kontroll termék területén: Human Machine Interface; Folyamatmérés és -ellenőrzés; Jelkondicionálás és vezérlés; Digitális mérés és vezérlés. A négy piac mindegyikénél az RLC teljes családja minőségi és értékorientált termékeket kínál nemzetközi ügyfélkörünk igényeinek kielégítésére. Sok esetben a digitális és a terepi busz kommunikáción keresztül a négy termékkategóriába tartozó vezérlőrendszereket együttesen valósítják meg teljes körű ellenőrzési rendszer kialakítása érdekében. A párizsi székhelyű York mellett két európai marketing iroda található Sloughban, Angliában és Croissy Beaubourgh-ban, Franciaországban. A Red Lion Controls tagja a Fairey Group plc-nek, az elektronikai vezérlésekre, feldolgozóeszközökre és szűrőrendszerekre specializálódott folyamattechnológiai vállalat.

Termékkategória

Sensors, Transducers
Switches
RF/IF and RFID
Relays
Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Transformers
Test and Measurement
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Optoelectronics
Networking Solutions
Motors, Solenoids, Driver Boards/Modules
Memory Cards, Modules
Industrial Controls
Filters
Development Boards, Kits, Programmers
Cable Assemblies
Battery Products
‹‹123456789101112131415››