Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.
Samsung Electro-Mechanics America, Inc. - A Samsung Electro Mechanics (SEMCO) 1973-ban jött létre a Samsung Corporation leányvállalataként. A SEMCO globális vezető szerepet tölt be passzív összetevőkben több iparágban. A SEMCO négy részből áll: optikai és mechatronikai, áramköri meghajtó, fejlett áramköri összeköttetés és LCR. A SEMCO gyártási jelenléte öt országban, valamint közvetlen értékesítői jelenléte több mint tizenöt országban.
Az LCR részleg termékcsaládja többrétegű kerámia kondenzátorok, tantál, polimer tantál, induktorok, gyöngyök, szűrők, ellenállások, kristályok és kristály oszcillátorok. Ezen termékcsaládok mindegyikében a SEMCO fejlett termékeket kínál különféle alkalmazási megoldásokhoz. A SEMCO az iparágban vezető szerepet tölt be az anyagi és új technológiák fejlesztésében, amelyet az innovatív MLCC termékcsalád példaként említ. A SEMCO a világ legmagasabb kapacitásértékét kínálja a legkisebb méretben. A SEMCO LCR divízió a fogyasztói elektronikában első számú piaci részesedéssel rendelkezik.
Ez azt jelenti, hogy szinte minden ember a világon SEMCO passzív komponenst használ életük bizonyos aspektusaiban. Ez magában foglalja a mobiltelefonok, televíziók, GPS, notebook számítógépek, orvosi megfigyelő eszközök, fehéráru, világítás és még sok más! A SEMCO gyors növekedését a piacvezető technológia, az erős költség-versenyképesség és a gyors és pontos elhatárolás jelenti.

Termékkategória

Capacitors
Resistors
Kits
Inductors, Coils, Chokes
Filters
‹‹34567891011121314151617››