Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Sensata Technologies, Airpax

Sensata Technologies, Airpax
Sensata Technologies, Airpax - Sensata Technologies (Airpax ™, Dimensions ™, Klixon ™) - A Sensata Technologies Inc. a világ egyik vezető szállítója az elektromos védelem, a mobil teljesítmény, az érzékelés és a vezérlés megoldásainak széles körében az iparágakban és az alkalmazásokban. Airpax ™ termékeink hidraulikus-mágneses megszakítókkal és védőkkel, termikus áramkörvédőkkel, bimetál termosztátokkal, sebesség- és pozícióérzékelőkkel, biztosítékokkal, tápkapcsolókkal, moduláris elosztórendszerekkel és védett akkumulátor-megszakítókkal rendelkeznek. A Dimensions ™ termékek közé tartoznak az egyenáramú és váltóáramú inverterek és az akkumulátortöltők.
A Sensata piacai közé tartozik az autóipar, a készülék, a repülőgép, az ipari, a katonai, a nehézgépjármű, a HVAC-R, a távközlés, a szabadidős járművek, a tengeri, az orvosi, az információfeldolgozás, az elektronikus áramellátás, az áramfejlesztés, a tehergépjárművek , az építőipar, a mezőgazdasági és az alternatív energia felhasználása.
Célunk, hogy kiemelkedő világszínvonalú ügyfélszolgálatot biztosítsunk, és folyamatosan javulást kínáljunk az általunk kínált minden termékben és szolgáltatásban.
A világ függ az érzékelőktől és a vezérlőktől.

Termékkategória

Integrated Circuits (ICs)
Sensors, Transducers
Switches
Discrete Semiconductor Products
Circuit Protection
Optoelectronics
Hardware, Fasteners, Accessories
‹‹123456789101112131415››