Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Stanley Electric

Stanley Electric
Stanley Electric - A Stanley Electric globális vezető szerepet tölt be a LED-ek tervezésében és gyártásában, amelyek széles körű LED-eket kínálnak, amelyek a világ legtezettebbeként ismerik fel a világ terjeszkedésének, csomagstílusainak és színváltozásainak figyelemre méltó változatosságát.
Ezen felül a Stanley számos optoelektronikus terméket kínál, beleértve az LCD-ket és a CFL-eket, hogy támogassa a legigényesebb instrumentális panel háttérvilágítási igényeit. Akár LED-ekről, LCD-ekről, akár CFL-kről van szó, a Stanley Electric egypontos erőforrás az Ön optoelektronikai összetevőinek igényéhez.
A Stanley Electric megalakulása után a Stanley Electric 1998-ban kiterjesztette szerepét a japán Stanley Electric optoelektronikai alkatrészeinek leányvállalataként. Az Észak-és Dél-Amerikában egyre növekvő piacra való törekvésnek köszönhetően a Stanley Electric kifejlesztette a teljes mértékben kibővített mérnöki képességeket, a legmodernebb raktárhelyiséget és egy értékesítési támogató központot, amely országos terepi támogató csapataihoz kapcsolódik. Ez a bonyolult támogató hálózat lehetővé teszi a Stanley Electric számára, hogy ügyfeleit a világítás tervezésétől a prototípus fejlesztésig a szállításig vigye.

Termékkategória

Sensors, Transducers
Optoelectronics
‹‹1234567891011››