Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Sumida Corporation

Sumida Corporation
Sumida Corporation - A Sumida az egyik vezető gyártója tekercsek és huzalelektródák. A Sumida jelenleg több mint 31000 termékkel rendelkezik a tekercs katalógusában, amely tanúsítja a sokszínűségnek, amelyre a tekercs technológia alkalmazható a mai információs korban. A Sumida összes terméke Japánon kívül különböző helyeken, az ázsiai régióban, valamint Mexikóban készül. Ez lehetővé tette Sumida számára, hogy minimálisra csökkenti a költségeket, növelje a kockázatokat és növelje a válaszidőket.
Sumida alkatrészek találhatók az audiovizuális berendezésekben, CD-ROM meghajtókban, DVD / MD-termékekben, modemekben, hálózati hardverekben, folyadékkristályos kijelző monitorokban, számítógép-perifériákban, légkondicionálókban, elektronikus autóipari termékekben, mint például az Anti Lock Fékrendszerekben más elektronikus készülékek Tekintse meg weboldalunk termékkínálatát a széleskörű kínálatunkról.

Termékkategória

RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Transformers
Power Supplies - Board Mount
Inductors, Coils, Chokes
Filters
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››