Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Tensility International Corporation

Tensility International Corporation
Tensility International Corporation - A szakítószilárdság egy egyedi kábelszerelvény cég, amely támogatja a mérnököket, az OEM-eket és a forgalmazást az egész világon. A szakítószilárdság üzleti gyakorlatai és filozófiái a kábel saját tulajdonságaiból erednek: az erő, a tisztaság és a rugalmasság.
A húzósság alapvető erősségei két fő termékcsaládban találhatók: egyenáramú tápkábelek és audio kábelek. A Digi-Key vonalvezető kábeljei a legtöbb szabványos alkalmazást fedik le. Azonban a Tensility szakosodott az ügyfél alkalmazásához tervezett kábel létrehozásához. Ha a kábel túl rövid vagy hosszú, vagy a csatlakozót módosítani kell, a Tensility megkönnyíti a pontos kábelek pontos meghatározását.
A szakítószilárdság a szokatlanabb kábelek széles választékát is biztosítja, a testreszabott átfedő drótkötegektől az igen összetett szerelvényekig. Mivel minden termék megrendelésre készült, beleértve a Digi-Key-hez csatlakoztatott kábelt, hogy kiegészítsék a csatlakozó termékeiket, az ügyfelek igényeinek megértése és végrehajtása a Tensility elsődleges feladata.

Termékkategória

Connectors, Interconnects
Tools
Power Supplies - Board Mount
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››