Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

U.S. Sensor

U.S. Sensor
U.S. Sensor - Az amerikai szenzor világszínvonalú gyártója a legmagasabb minőségű termisztoroknak, valamint a termisztoros szondáknak és szerelvényeknek. Termékeinket a legmodernebb technológiai megoldásokkal állítják elő, amelyek kiváló hosszú távú megbízhatóságot eredményeznek. Termékeink széles választéka tartalmazza a DO-35 üvegbetétes termisztorokat, nagy pontosságú, precíziós cserélhető termisztorokat, SMT termisztorokat, egyedi termisztoros szondákat és szerelvényeket, valamint a legigényesebb alkalmazásokhoz tervezett RTD és RTD szerelvényeket.
Az amerikai szenzor termékeit a fogyasztói elektronika, az ipari elektronika, az orvosi, a katonai és az űrkutatási, az élelmiszerkezelés / feldolgozás és a kommunikáció és a műszerek piacán használják. UL elismerést kapott az amerikai szenzor számára a DO-35 Glass Encapsulated Thermistors teljes sorához és egy sor Surface Temperature Sensing Ring Lug Stílusú termisztor-szerelvényhez.

Termékkategória

Sensors, Transducers
Circuit Protection
‹‹12345678910111213››