Üdvözöljük az I-Components.com-ban

Magyarország
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

UV stabilizált polikarbonát burkolatok a Hammond Electronics cégtől

Az ipari környezet súlyos körülményeit figyelembe véve a Hammond Electronics ABS és UV stabilizált polikarbonát burkolatainak 1554 lapos fedele és 1555-ös fedéltartománya IP66 tömítéssel és mechanikai védelemmel is rendelkezik.A világosszürke RAL 7035 burkolatokat úgy tervezték, hogy a nyomtatott áramköri kártyákat vagy a DIN sínre szerelt alkatrészeket lehessen elhelyezni. Az IP66 tömítés egy egy darabból készült szilikon tömítéssel érhető el.

A 66 x 66 x 41 mm és a 239 x 160 x 119 mm közötti méretű, sík és formázott, saját színű, átlátszó és áttetsző fedelek állnak rendelkezésre.A 10 méretű, 119 x 66 x 42mm-től 180 x 119 x 62mm méretű karimás fedelek nagyobb biztonságot nyújtanak a beléptetés megakadályozása nélkül, anélkül, hogy eltávolítanák a burkolatot a felszíni felületről.

A formázott fedők közé tartozik egy membrán billentyűzet felszerelésére alkalmas bemélyedés, és PCB szerelőfejekkel is ellátottak.A bázisok beépített DIN sínre szerelhető rögzítőfülekkel vannak felszerelve mindkét méretben, mindegyik méretben külön áll rendelkezésre a PCB-k beszereléséhez vagy az opcionális belső panelekhez.

Opcionális lábkészlet is rendelkezésre áll. A nehéz elemek felszerelésére alkalmas opcionális acélpanelek felszerelhetők az alapon lévő beépített szerelési pontokra; a bázisok szintén kialakított nyílásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az 1,6 mm vastag PCB-k vertikális elhelyezését a házba.